Casa Ødegaard

Borta och hemma... ett vagabondhjärta. Lolland, Køpenhavn... Rio de Janeiro... Stockholm och nu Lisboa - en ny mötesplats! "Nu öppnar vi - Casa Ødegaard i Lissabon, Portugal."

Casa Ødegaard på Rua Cidade de Cadiff
En loftstudio att hyra för 2 personer.

Casa Ødegaard ligger i centrum av Anjos, nära allt du kan behöva, men ändå avskilt från storstadens stress och sorlande turiststråk.

Det här är en plats där du verkligen kan komma undan medan du fortfarande är i hjärtat av staden. Denna ljusa och tysta lägenhet är noggrant utformad för att få dig att känna dig jordad och förhoppningsvis inspirerad. Ett urbant gömställe med uppmärksamhet på varje liten detalj för att få dig att komma bort, eller arbeta, så bekväm som möjligt.

Med sina 88 kvm har Casa Ødegaard generösa utrymmen för dess gäster; ett sovrum med möjlighet att ha en dubbelsäng alternativt två enkelsängar för den som önskar. Det finns ett komplett badrum med dusch med utsikt över sovrummet och ett andra mindre tvättrum. Ett fullt utrustat öppet kök med öppen planlösning mot ett inbjudande vardagsrum med öppen spis, perfekt för kalla nätter.

Det finns också en terrass med fantastisk utsikt över staden, floden Tejo och den vackra Miradouro Monte Agudo. Det är ett perfekt utrymme för att njuta av din frukost, middag eller bara ta utsikten.

 

Bokning
Kontakta Sofia Mestre via mail;  llotllotmail@gmail.com (engelska)

 

'Jeg vil skabe en varm og generøs mødesplads...'